Sunday, July 22, 2012

Detty Kurnia - Lamunan

Lagunya : Detty Kurnia
Judul : Lamunan
Lirik Lagu : Lamunan - Detty Kurnia
Lihat Video : http://youtu.be/1G6nyTknxM0
Download : www.bursalagu.com

Daun kalapa
Nu oyag katebak angin
Siga gupayna kawas gupayna
Nulawas ilang
Kasawang deui
Nembongan deui

Asih munggaran
Nuteu ka hontal
Dina lamunan

Mun seug manehna
Kiwari aya gigireun
Meureunan hate
Moal tagiwur
Dirungrung gandrung
Atuh kamana naha dimana
Ukur ngolebat
Dina lamunan dina lamunan

Unggal tempat tos dipapay
Manehna taya laratan
Unggal beja nu katampa
Dijugjug weleh teu aya
kembang-kembang katresna
Nu kungsi nyambuang
Ukur tinggal waasna
Nyeungitan lamunan

Mun seug manehna
Kiwari aya gigireun
Meureunan hate
Moal tagiwur
Dirungrung gandrung
Atuh kamana naha dimana
Ukur ngolebat
Dina lamunan dina lamunan

Unggal tempat tos dipapay
Manehna taya laratan
Unggal beja nu katampa
Dijugjug weleh teu aya
kembang-kembang katresna
Nu kungsi nyambuang
Ukur tinggal waasna
Nyeungitan lamunan

kembang-kembang katresna
Nu kungsi nyambuang
Ukur tinggal waasna
Nyeungitan lamunan..











No comments:

Post a Comment