Saturday, February 4, 2012

Darso - Halangan Diri

Artis : Darso
Judul : Halangan Diri
Lirik Lagu : Halangan Diri - Darso
Lihat Video : http://youtu.be/TxqOY2G503U
Download : http://www.4shared.com/

Na kunaon sagala rupa
Ngan aral gagal jeung gagal
Soal cinta jeung usaha
Kandas pamaksadan

Kamudahan beut ngabalieur
Kalapangan naronggongan
Paruntungan lumpat ngajauhan
Naha-naha kunaon

Boa-boa halangan diri
Nu mangrupi dosa-dosa
Nu ngajajar mani panjang
Sapanjang jalan kareta

Aduh gusti-aduh gusti kumaha
Ngentengkeun nana
Aduh gusti-aduh gusti kumaha
Ngabebaskeunna

Panon cireumbay mapay-mapay pipi
Ragragan kana sajadah
Nginget-nginget salah jeung salah
Ninggang salah jeung salah

Hate anu meurih hate nu ngajerit
Kabeulit ku dosa-dosa
Biwir nu ngageter
Ngedalkeun rasa jiwa
Ampun-ampun duh gusti

Boa-boa halangan diri
Nu mangrupi dosa-dosa
Nu ngajajar mani panjang
Sapanjang jalan kareta

Boa-boa halangan diri
Nu mangrupi dosa-dosa
Nu ngajajar mani panjang
Sapanjang jalan kareta

1 comment: