Saturday, February 4, 2012

Darso - Bulan Nyeungseurikeun

Artis : Darso
Judul : Bulan Nyeungseurikeun
Lirik Lagu : Bulan Nyeungseurikeun - Darso
Lihat Video : http://youtu.be/Wi_sNEAoFfk
Download : http://www.bursalagu.com/

Kunaon teu dijauhan
Godaan kalah dikeukeupan
Ngadon maen api
Ngarajut cinta nupamali

Maen rasa jeung maen hate
Salingkuh karasa endah
Pikiran kapoekan
Hate jiga kaparabunan

Rasa cinta anjeun
Rasa sayang anjeun
Ngaleor karebut cinta saliwat

Bulan nyeungseurikeun
Jiga nu mupuas kuring
Tinggal panon cireumbay
Ngan nyurucud teu katahan

Bulan ulah ngaleos
Baturan kuring bagadang
Ngararasakeun kanyeuri
Anu nyiksa ngahantem batin

Bere bongbolong bere awahan
Kumaha ngubaran peurihna hate...

Maen rasa jeung maen hate
Salingkuh karasa endah
Pikiran kapoekan
Hate jiga kaparabunan

Rasa cinta anjeun
Rasa sayang anjeun
Ngaleor karebut cinta saliwat

Bulan nyeungseurikeun
Jiga nu mupuas kuring
Tinggal panon cireumbay
Ngan nyurucud teu katahan


Bulan ulah ngaleos
Baturan kuring bagadang
Ngararasakeun kanyeuri
Anu nyiksa ngahantem batin

Bere bongbolong bere awahan
Kumaha ngubaran peurihna hate...













No comments:

Post a Comment